< !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
Pánev je univerzální prostředek pro vaření
V dnešní době se nabízí široká spousta druhů pánví, které se využívají v kuchyni skoro při každé činnosti. Na pánvi se totiž dají pokrmy připravovat mnoha způsoby. Na pánvi můžete připravovat smažené pokrmy, pečené pokrmy, vařené pokrmy, dušené pokrmy a také grilované pokrmy. Je jedno, jestli na pánvi připravujete maso, zeleninu nebo přílohu. S moderními pánvemi zvládnete připravit každý pokrm dokonale a nemusíte být žádný profesionální kuchař. Největší nabídku všech druhů pánví na našem trhu má společnost Tescoma.
Každý druh pánve nabízí jiná využití
V dnešní době existuje mnoho druhů pánví, které se soustředí výhradně na jednu kategorii přípravy pokrmů. Mezi tyto pánve se ředí především pánve na grilování a pánve Wok. Grilovaní pánev má zvlněný povrch pro dokonalou úpravu mas a zeleniny jako při grilování a pánev Wok je ideálním pomocníkem při přípravě asijských a exotických směsí. Velmi populární jsou nyní také pánve s keramickým povrchem. Keramická pánev nalezne využití při téměř všech kuchyňských pracích. Hlavní výhodou je její nepřilnavost, vysoká odolnost a úspora energií.
Kompletní nabídku vysoce kvalitních pánví naleznete na www.tescoma.cz.