INSPIRACE

Máme pro vás vskutku multifunkční servírovací vozíky!

Dalo by se říci obyčejný vozík. Ten servírovací ale obyčejný určitě není. Už jen z toho důvodu, že je vybavený praktickými kolečky a umožňuje tak jeho snadné přemístění z místa na místo. Tímto jeho přednosti ale zdaleka nekončí.

Věřte, že pokud hostovi pokrmy přivezete na servírovacím vozíku, bude u vytržení. Dočká se totiž změny. A servírovací vozík vám ve výsledku ušetří čas. Pojme totiž mnohem více talířů i skleniček než číšníkovy ruce a paže.

Praktický servírovací vozík

Jaký vozík zvolit? Gastro vybavení A.T. FORNAX má ve své nabídce servírovací vozíky různých výšek, barev, materiálů i cenových kategorií. Nejlevnější třípatrový vozík v barvě palisandr s nohama z tvrdého dřeva a policemi z lamina vás tu vyjde na necelých 10 tisíc korun bez DPH.

Poličky i noční stolek

Z opačného cenového spektra jmenujme vozík masivní dřevěné konstrukce, za který zaplatíte téměř čtyřnásobek. Ten ale také disponuje větší nosností, takže toho víc pojme a obsloužíte s ním větší počet strávníků. A až vám servírovací vozíky v podniku doslouží, využijete je doma. Třeba místo poliček, nočních stolků nebo stolků konferenčních.

Dopřejte hostům zážitek z flambování

Chybět by ve vašem podniku neměl ani flambovací vozík. Ten z titulu svého názvu primárně slouží k flambování, tedy k polívání pokrmů alkoholem a jejich následným zapalováním. Většina hostů tuto kuchařskou techniku miluje. Obzvláště pokud je vykonávána tak, jak má. A na k tomu určením stolku.

Parametry flambovacího vozíku

Jak takový profesionální flambovací stolek vypadá? Spolu s policemi je vybaven propan-butanovým hořákem, deskou s nerezovou pracovní plochou, postranním držákem lahví a sklopnou poličkou. Pak už bude zbývat jen nakoupit suroviny (flambovat lze dezerty, ovoce, zeleninu, maso i drůbež), alkohol (ideálně koňak, brandy, vodku či rum), a show může začít.

Související příspěvky

Sprchový kout nebo box?

redakce

Poradíme vám, jak vybrat správnou kancelářskou židli…

redakce

Jak na osvětlení zahrady?

redakce