BYT

Bezdotykové odpadkové koše Helpmation pro snadnější život

Untitled document

Ano, i odpadkové koše – tedy pokud jsou správně navrženy a fungují tak, jak mají – dokáží náš život příjemně usnadnit. Inspirujte se speciálně navrženými odpadkovými koši Helpmation. Jejich funkcemi budete velmi mile překvapeni.


Automatika s infračerveným senzorem

Koše Helpmation patří mezi řadu špičkových domácích pomocníků, kteří jednoduše udělají náš život lepší. Odpadkové koše Helpmation mají totiž hned několik skvělých vlastností. Mezi nejvýraznější z nich patří jejich automatický provoz. Koše se totiž umí automaticky otvírat, takže jsou i maximálně hygienické. Otevírání umožňuje speciální infračervený senzor, který reaguje na pohyb nad košem. Otevírání a zavírání koše potom kontroluje systém složený z počítačového čipu, infračerveného senzoru, mechanického a elektronického systému. Takže se nemusíte o nic starat. Provoz košů zajišťují baterie. Koše mají unikátní Helpmation Chip – patentovaný mikročip, díky kterému baterie vydrží velmi dlouho, při otevření 30 krát za den, může baterie pracovat nepřetržitě po dobu až 6 měsíců!

Unikátní design

Další příjemnou vlastností košů Helpmation je jejich speciálně navržený design, který zaručuje, že v koši neuvíznou ani sebevíce naplněné pytle. Koše Helpmation mají také pojistný kruh k zajištění odpadkového pytle, který zaručuje, že odpadkové pytle jsou celé skryté uvnitř koše. Navíc pomáhá k rychlé výměně pytle.

Do domácností i kanceláří

Odpadkové koše Helpmation jsou k dostání v několika velikostech, takže se hodí do domácností i kanceláří. Vybírat můžete od 8 litrových až po 80 litrové v několika různých designech (mini, originál, round, oval).

Více informací najdete na www.atranet.cz.

Související příspěvky

Správnou volbou osvětlení můžete ušetřit opravdu velké provozní výdaje!

redakce

Nábytek od SEDNISI.CZ Vám dovolí zapomenout na únavu

redakce

„Tapety od kterých neodtrhnete zrak“

redakce