BYT

Co nechybí ve správné České ložnici…

< !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Untitled document

Co takhle vyšperkovat Vaši ložnici něčím nečekaným, něčím extravagantním, něčím úplně novým? Se společností Česká ložnice se pojďme podívat, co vše se nám může do ložnice či pokoje šiknout. Kompletní sortiment  České ložnice můžete zhlédnout na oficiálních stránkách společnosti.

Čím by byla ložnice bez kvalitní postele?

Kvalitní a bytelná postel je základem jak kvalitního odpočinku, tak i každé ložnice. Kvalitní postelí se rozumí postel na míru, která je ručně vyrobená s masivního dřeva. Velké oblibě se v kategorii postelí těší postel PRAKTIK, přesvědčte se sami proč. Není však jediná, vyberte si proto tu „svou“ variantu.

Pořádný rošt a matrace je též nezbytností

Též rošt hraje hlavní roli v kvalitním a zdravém odpočinku. A existuje mnoho variant polohovatelných i pevných roštů, o čemž se máte možnost sami přesvědčit. No a matrace? Ta je pomyslnou třešničkou na dortu. Sami si prověřte, jaké náležitosti má správná zdravotní matrace.

Skříně se též neodmyslitelně patří

Další neodmyslitelnou součástí ložnice jsou i šatní skříně a skříňky v mnoha různorodých variantách a materiálech. Který nejlépe vyhovuje Vám?

Rozmanitá škála stolů a stolků

I stoly, stolky a noční stolky máte možnost vybírat ve shodných materiálech jako ostatní nábytek Vaší ložnice. Ujistěte se tak, že k sobě části nábytku pasují jako puzzle. Speciální kategorii patří moderní televizní stolky přímo do ložnice.

To není vše…

To však stále ještě není vše. O všech dalších tipech, kterými může brzy oplývat i Vaše ložnice, se dozvíte na oficiálních stránkách společnosti Česká ložnice www.ceskaloznice.cz.

Související příspěvky

Miniseriál – Nový dům krok za krokem díl. 3 (Finanční dostupnost rodinného domu)

redakce

Profesionální kůrový substrát pro orchideje

redakce

Bydlení v Praze a přesto na klidném místě!

redakce