INSPIRACE

Chcete v interiéru opravdu luxusní podlahu s elegancí? Vyzkoušejte italské parkety!

Dřevěné podlahy jsou považovány za velmi elegantní druh podlahového materiálu. Dokáží v interiéru navodit příjemnou atmosféru, jsou krásné na pohled a odolné. Parkety jsou v tomto ohledu velmi často vyhledávány pro svůj přirozený vzhled a kvalitu. Ovšem i parkety se mohou lišit, zejména v eleganci. Některé druhy jsou klasické a některé jsou právem považovány za luxusní. Do kategorie luxusních parket se řadí zejména italské parkety.

 

Italské parkety jsou vytvořeny pro opravdu honosné interiéry

Luxusní interiéry si nezaslouží pouze honosný nábytek a stylové vybavení, ale také elegantní podlahový materiál. Právě do takových prostor se hodí italské parkety. Jejich povrch dokáže již na pohled působit velmi přepychově a elegantně. Italské parkety totiž nejsou pouze obyčejná prkna z dřevěného masivu, která by se skládala jedno vedle druhého. Italské parkety tvoří úžasné vzory.

 

Velký výběr nabízí Salon Cardinal

Salon Cardinal patří na naše trhu mezi největší prodejce s nabídkou nábytku a vybavení do luxusních a reprezentativních interiérů. Svůj sortiment vybírá pouze od předních světových firem v jednotlivých oborech, abyste měli jistotu, že se do interiéru dostane opravdový skvost. Vybavení a nábytek ze sortimentu Salonu Cardinal se hodí do reprezentativních rodinných domů, do hotelových lobby. I italské parkety jsou vybírány od předních společností v tomto oboru. Každý výrobce má svá specifika, ze kterých si můžete vybrat, který druh by nejlépe splňoval vaše představy.

 

Italské parkety od tří výrobců

  • Parquet In – ručně vyráběné italské parkety s důrazem na historii a kulturu tohoto podlahového materiálu. Barevné variace přírodního dřeva mohou být tvořeny i do orientálních ornamentů.
  • Forest – parkety Forest s tradicí od roku 1960. Sortiment této společnosti tvoří minimalistické parkety až po velmi důmyslné a hojně zdobené kusy. Výroby probíhá klasickými metodami ve spojení s přesností laserové techniky.
  • Foglie D’Oro – dřevěné podlahy v autentickém designu s kreativními variacemi vyráběné z různých dřevin – akát, modřín, dub a italský či černý ořech. Zpracování těchto dřevin probíhá podle uměleckých starých technik pravých italských řemeslníků.

Kompletní informace naleznete na www.saloncardinal.com.

Související příspěvky

Představujeme betonový hit letošního roku!

redakce

Několik skvělých tipů k údržbě zimní zahrady

redakce

Co všechno jsou filtrační konvice a láhve z kohoutkové vody schopny odstranit?

redakce