TIPY

Vhodný pomocník pro každého kutila

Mít svojí vlastní dílnu bylo vždy dětským snem ne jednoho kluka. Jsme typickým národem kutilů a na dílně nám tak velmi záleží. Vždy jsme se mohli pyšnit tím, že jsme národem ,,šikovných ručiček“. Tvoříme tu krásné věci a navíc se tu můžeme zavřít se před okolním spěchem do klidu a mít chvíli sám pro sebe. Srovnáme si tu myšlenky a soustředíme se chvíli (nebo celé odpoledne) na krásné věci, které dokážeme sami vytvořit. Všichni ale známe, jaký nepořádek po každé činnosti, jako je hoblování, řezání nebo vrtání vznikne. A V tu chvíli přichází na řadu méně příjemná část – úklid. Aby se nám zde příště zase dobře pracovalo, je nutné uklidit vzniklý nepořádek a vrátit vše do původního stavu. Důvodem je čistota a především bezpečnost. Úklid v dílně je ale celkem oříšek. V domácnosti se zbavíte nečistot raz dva, nepořádek po práci si ale žádá opravdu výkonného pomocníka, tím je multifunkční vysavač.

Multifunkční vysavač Kärcher WD 5 Premium (cena 4990 Kč)  si bravurně poradí nejen s nečistotou v bytovém interiéru, ale i v dílně či na zahradě. Vysaje hobliny či piliny, kamínky, písek i hlínu. Využití pro něj najdete nejen v dílně, ale také v garáži i okolo domu. Bez námahy odstraní například i vylitou tekutinu. Poradí si i s hůře přístupnými místy, kde se nečistoty usazují. Zvolením režimu fukaru nečistoty můžete vyfouknout a poté v režimu vysavače jednoduše vysát.

Vysavač Kärcher WD 5 Premium má extrémně vysoký sací výkon při spotřebě pouhých 1100 W. Mezi praktické vymoženosti patří inovativní technika odnímání filtru, která umožní pohodlné vyjmutí filtru vyklopením filtrační kazety.

S integrovanou funkcí mechanického oklepu filtru lze zašpiněný filtr stisknutím tlačítka účinně vyčistit silnými pulzními nárazy vzduchu. Díky tomu rychle obnovíte sací výkon vysavače. Přepínatelná podlahová hubice se dvěma gumovými a dvěma kartáčovými pásky a nová hadice zajistí naprosto vzorové zachycení nečistot všeho druhu a nabízí nejvyšší čisticí komfort. Dalším benefitem přístroje je parkovací poloha i praktická úschovna kabelů a příslušenství přímo na přístroji.

www.karcher.cz

www.svetcisteni.cz

Související příspěvky

Ekologické aktivity firem jsou v kurzu – co můžete udělat vy?

redakce

Proč je Praha 8 ideální lokalitou k bydlení?

redakce

Oblíbili jste si minipivovary? Pořiďte si svůj vlastní

redakce