DŮM

Satjam rozšiřuje okapový systém Niagara

Společnost Satjam je na našem tru známá, jako jeden z nejvýznamnějších českých výrobců plechových střešních krytin. Nejen u nás si krytiny Satjam získávají velkou oblibu, ale uznávané jsou i v Evropě a ve světě. Satjam je známá kvalitou nabízených střešních krytin a jejich širokou nabídkou. V nabídce této společnosti ale můžeme kromě střešních krytin najít také další kategorie produktů, například okapové systémy. A právě okapový systém Niagara se Satjam rozhodl rozšířit o nové produkty.

 

Rozšíření komplexního systému

Okapový systém Satjam Niagara byl komplexním a uceleným systémem okapů, svodů a dalších prvků pro odvod vody ze střech. Je navržen pro snadnou instalaci a maximální efektivitu při využívání. Ocelové jádro je opatřeno povrchovou úpravou polyuretanovým lakem o tloušťce 50 μm a díky tomu dosahují okapové systémy nadstandardní odolnosti proti poškození i proti působení vnějších vlivů. O jaké produkty byl rozšířen tento ucelený a komplexní systém?

 

Větší žlaby i větší svody

Až doposud si zákazníci při výběru okapového systému Satjam Niagara mohli volit z nabídky žlabů a svodů ve dvou velikostech. Nabízené průměry žlabů byly 125 mm nebo 150 mm. Nyní k nim přibyla nově i velikost žlabu 200 mm. U svodů byly nabízené průměry 90 mm a 100 mm. Nově byla rozšířena i nabídka průměru svodů o velikost 120 mm. Toto rozšíření nabídky ocení především všechny typy staveb, které plánují nutnost odvodu většího množství vody z rozlehlých střech.

Rozšířením okapového systému novinky Satjam ještě nekončí

Satjam je známý výrobce střešních krytin, který se neustále snaží o inovace ve svém výrobním programu a také o neustálé rozšiřování nabídky produktů a služeb. Rozšíření okapového systému o nové rozměry není jedinou novinkou Satjam, se kterou se můžeme setkat. Nový produkt je nabízen i v oblasti maloformátových střešních krytin, kde byla vyvinuta krytina Satjam Trend. Nabídka je rozšířená také v kategorii povrchových úprav, kde nově přibyla úprava PUREXTM.

Kompletní nabídku společnosti Satjam najdete přímo na www.satjam.cz.

Související příspěvky

TAURIS plus, s.r.o. dokáže odvětrat každý váš prostor

redakce

Technologie Profi FARADAYUS – bezpečná ochrana proti elektrosmogu

redakce

Jaký typ garážových vrat vybrat?

redakce